Home > Diensten en producten > Websites 

Responsive Mobile First.
Websites en webshops van Imago Design

Intuïtief CMS (Content Management System)

In ons CMS kunt u altijd en overal uw website makkelijk en snel bijhouden, uitbreiden en aanpassen.  

Eenmaal online wordt uw responsive mobile first website gegarandeerd perfect weergegeven op ieder device, nu en in de toekomst. Ons CMS wordt op een continue basis verder ontwikkeld en geüpgraded door een team van de beste ontwikkelaars. Dit is een absolute meerwaarde voor de kwaliteit van uw website en de presentatie van uw onderneming. Een echte verrijking op het esthetisch en functioneel vlak. 

Intuïtief, snel, flexibel én doeltreffend


Vindbaarheid


Uw website, gebouwd in ons CMS, is snel, flexibel en doeltreffend. Dit is niet alleen goed voor de zoekmachines, het zorgt er ook voor dat bezoekers uw website als prettig ervaren. En om meer potentiële klanten naar uw website te leiden, krijgt u alle mogelijkheden om uw website op eenvoudige wijze naar wens te optimaliseren voor SEO (Search Engine Optimization, oftewel, Zoekmachineoptimalisatie).

Ons CMS is standaard ingericht voor SEO, zoals met bijvoorbeeld een ingebouwde sitemap XML, zodat zoekmachines uw gehele website sneller indexeren.
Vormgeving en realisatie


We hebben van tevoren al onze producten op alle devices getest en geoptimaliseerd om efficiënter te bouwen. Hierdoor ligt de focus tijdens een project meer op het ontwerp en, naar wens, de inhoud van uw website. Een slimme werkwijze, die resulteert in betere vindbaarheid, optimale functionaliteit, een prettige gebruikerservaring en het halen van uw beoogd conversiedoel (uw online resultaten). Deze werkwijze is ideaal om snel te anticiperen, wanneer de omstandigheden hierom vragen.

Vormgeving websites Imago Design 1
Vormgeving websites 2 Imago Design

Content is king

Content is king. De inhoud van uw website moet uniek, goed ingericht en afgestemd zijn op uw prospects, oftewel uw potentiële klanten.
 
Vaak is de inhoud ten onrechte het ondergeschoven kindje. Wij zijn van mening dat uw content, de teksten tot en met de afbeeldingen inclusief de omschrijvingen ervan (de Alt Tags), zeker zo belangrijk is als de techniek die erachter zit. We zijn u graag van dienst om ook de inhoud van uw website samen met u of voor u te realiseren voor een optimaal resultaat.

Webshops e-commerce Imago Design

Webshops van Imago design

Het is hoog tijd voor e-commerce. Onze webshops zijn geschikt voor Business to Business, voor Entreprises, maar ook voor u als starter.
Met een webshop van Imago Design beschikt u over een betrouwbaar, flexibel, responsive en uitgebreid e-commerce platform, dat oneindig uitbreidbaar en aanpasbaar is volgens uw wensen.

- Op voorhand geteste oplossing

- Eenvoudig aan de slag

- Eigen design

- Groeit mee met uw bedrijf

- Koppeling met uw administratie

- Aanbiedingen en coupons

- Klanten bestelomgeving

- Klantspecifieke prijzen

- Groothandel webshop

- Bestelgeschiedenis

- Uitgebreide Enterprise resource
planning (ERP) integratie

- Voorraadkoppelingen

- Transport integratie

- Meerlandig

- Meertalig

contact

Uw website in ons CMS is:

- Snel

- Responsive (schaalbaar en dus goed zichtbaar op alle devices)

- Mobile first (met focus op mobiele weergave gezien de groeiende de toename van bezoekers via smartphones)

- Gebruiksvriendelijk voor u en uw bezoekers. Zorgt voor een prettige gebruikerservaring

- Altijd up to date

- Snel en efficiënt gebouwd zodat de focus meer ligt op het ontwerp en de inhoud

- Gemaakt om snel te anticiperen

- Ingericht voor SEO optimalisatie, zoekmachineoptimalisatie.

- Veilig

SSL Certificaat Imago Design

De veiligheid van uw website of webshop wordt gewaarborg middels een SSL Certificaat.

Wij bieden u complete websites naar wens in een intuïtief, flexibel en betrouwbaar CMS, dat met zijn tijd meegaat én waarin u uw bedrijf professioneel presenteert op ieder device.

Vraag geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden en de meerwaarde van onze diensten en producten. We staan u graag te woord. 

Neem gerust vrijblijvend contact op, stel uw vraag

Neem gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op wanneer u een vraag hebt, wij staan u graag te woord. Of wilt u gewoon kennismaken? Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Onderwerp
Diensten van Imago Design
Producten van Imago Design
Offerte
Kennismaking
Opdracht
Voorstel samenwerking
Versturen

Voor vragen kunt u contact met ons opnemen via 024-848 92 92, via de mail: info@imago-design.nl of via het contactformulier.

Bezoek ook onze Social Media pagina's