Website Epma werk Imago Design Reclamebureau Nijmegen

Opdracht voor:

Epma Books
Responsive Website en Webshop Light

Ontwerp en realisatie

Website Epma werk Imago Design Reclamebureau Nijmegen
Opdracht voor:

EPMA Books


Responsive Website Webshop-Light


Ontwerp en realisatie

Werk voor EPMA Books

Over de EPMA Books

Publicaties over  vreemdetalenonderwijs,
filosofie en poëzie.
EPMA stelt zich ten doel de cultuur in haar diverse aspecten door middel van publicaties te bevorderen en te verspreiden met, in het bijzonder, betrekking tot taal en literatuur, filosofie en spiritualiteit. In dit kader wordt cultuur gezien als instrument in dienst van de mens om meer bewustwording en verdere groei mogelijk te maken.
Bekijk de voordelen van ons abonnement: Appuntamento voor Italiaans op een hoger niveau met leuke en interessante onderwerpen voor meer diepgang.

epmabooks.nl

Opdrachten en meerwaarde Imago Design

Work in progress. Voor Massimo van EPMA Books hebben we een website gerealiseerd in combinatie met een Webshop Light. De website zal komende tijd verder ontwikkeld / aangepast worden. 

Een Webshop hoeft niet ingewikkeld of duur te zijn
Start binnen enkele dagen met uw Webshop Light. Gezien onlineverkoop niet meer weg te denken is, is het handig om je producten online aan te bieden. Boter bij de vis op een snelle, zeer betaalbare en eenvoudige wijze waarbij u vervolgens door kunt pakken met SEO enzovoorts om uw omzet te vergroten.

Start ook met een Webshop Light van Reclamebureau Imago Design en bied uw waardevolle producten en diensten 24/7 aan bij de mensen thuis.

Boeken / producten op de Epma website zijn niet door ons vormgegeven.

Heeft u vragen over de diensten en producten van reclamebureau Imago Design Nijmegen? Neem dan gerust contact met ons op.

Referentie EPMA Books

"Bij Imago-design vond ik de competentie en efficiëntie die men van een adviesbureau verwacht, evenals een sterk inlevingsvermogen en totale aandacht voor mijn wensen en behoeften om de juiste strategie en aanpak te bepalen."

- M. Mancini - EPMA -

Referenties

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, stel uw vraag

Ook (verder) groeien? Neem vandaag nog contact met ons op

Hoe mogen wij u van dienst zijn?
Onderwerp
Ik wil een bedrijf starten
Ik wil mijn bedrijf doen groeien
Offerte
Kennismaking
Opdracht
Voorstel samenwerking

Voor vragen kunt u contact met ons opnemen via 06-183 183 12, via de mail: info@imago-design.nl of via het contactformulier.

Bezoek ook onze Social Media pagina's