Website Kooijman Coaching werk Imago Design Webshops e-commerce Imago Design Reclamebureau Nijmegen

Opdracht voor:

Kooijman Coaching en Advies
Responsive Website Mobile First

Ontwerp en realisatie

Website Kooijman Coaching werk Imago Design Webshops e-commerce Imago Design Reclamebureau Nijmegen
Opdracht voor:

Kooijman Coaching en Advies


Responsive Website Mobile First


Ontwerp en realisatie

Werk voor Kooijman Coaching en Advies

Kooijman Coaching en Advies

Ontstaan Kooijman Coaching & Advies
In 2012 heb ik KC&A opgericht. Daarvoor was ik 15 jaar werkzaam in het (speciaal) basisonderwijs en 5 jaar als ambulant begeleider op het gebied van gedrag bij een Regionaal Expertisecentrum.


Voor mij een hele logische opbouw. Mijn hart lag altijd al bij het onderwijs. Mijn ervaring als leerkracht, pedagoog en trainer wilde ik op een gegeven moment breder gaan inzetten. Niet meer op één school, maar op meerdere plekken. En niet meer alleen aan leerlingen maar ook aan onderwijsprofessionals. De stap richting ambulant begeleider past hierbij. Maar nog beter kan ik mijn expertise kwijt nu ik zelfstandig professional ben.

Mijn focus kan ik nu verder verleggen naar datgene wat ik belangrijk vind, wat het beste bij mij past en waar in het werkveld behoefte aan is.
Met veel plezier geef ik nu workshops, cursussen, training en begeleiding aan leerlingen en docenten in het onderwijs.

kooijmancoaching.nl

Opdrachten en meerwaarde Imago Design

Jan kwam met de vraag een website voor hem te maken in een CMS (Content Management System) dat gebruiksvriendelijk is gezien hij daar niet dagelijks mee bezig is en wil zijn. 

Een andere vraag was om de diensten van Elles, namelijk Individuele Coaching, te integreren in zijn website binnen de huisstijl zodat er geen 2 websites nodig zijn en dat het toch onderscheidend- én aanvullend is.

Toekomstproof CMS
Naast een goed uitbreidbaar en gebruiksvriendelijke website, dat  achter de schermen continu doorontwikkeld wordt (toekomstbestendigd), is het voor Jan belangrijk dat wij bij vragen bereikbaar zijn, en mits nodig, mee willen denken en bij technische uitdagingen en de eventuele benodigde troubleshooting zonder Jan een radiostilte te laten ervaren. Een veelgehoorde ergenis waar wij op geacteerd hebben door een goede (na)service te bieden en gewoon bereikbaar te zijn.

Groeien doe je samen
Bij Reclamebureau Imago Design Nijmegen wordt u als klant nooit aan uw lot overgelaten en zijn er veel mogelijkheden om op te schalen en door te pakken op, bijvoorbeeld, het gebied van strategie, positionering en communicatie. We bieden Advies en leren tevens ook van en met onze klanten in de praktijk. Hierdoor treden we nieuwe uitdagingen altijd met een open mind tegemoet en luisteren vooral ook naar u. Dit doen we al sinds 2004 met klanten uit diverse marktsegmenten, met uitdagende doelstellingen, specifieke doelgroepen en hun successen.
Op het gebied van techniek en innovatie werken we altijd samen met integere en dienstbare partijen die de voorkeur geven te denken op de langere termijn en er niet op uit zijn snel aan u te verdienen.  

Heeft u vragen over de diensten en producten van Reclamebureau  Imago Design Nijmegen, neem dan gerust contact met ons op.

Elles Individuele Coaching Imago Design Reclamebureau Nijmegen

Kooijman Coaching en Advies

"Pascal neemt ruim de tijd om te luisteren naar de wensen die je hebt en vertaalt dit naar een prachtige website. Hij werkt met een systeem dat het mogelijk maakt om op een relatief eenvoudige wijze zelf je website aan te passen. Ik kijk terug op een fijne samenwerking en kan Imago Design dan ook van harte aanbevelen!"

- Jan Kooijman (Kooijman Coaching & Advies) -

Referenties

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, stel uw vraag

Ook (verder) groeien? Neem vandaag nog contact met ons op

Hoe mogen wij u van dienst zijn?
Onderwerp
Ik wil een bedrijf starten
Ik wil mijn bedrijf doen groeien
Offerte
Kennismaking
Opdracht
Voorstel samenwerking

Voor vragen kunt u contact met ons opnemen via 06-183 183 12, via de mail: info@imago-design.nl of via het contactformulier.

Bezoek ook onze Social Media pagina's