Werk voor Taxi en Touringcar van Dijk

Nieuws Imago Design Reclamebureau Nijmegen Digital Agency: Overname Taxi van Dijk door Van Driel Groep

Mede als resultaat: een mooi aanbod voor een succesvolle overname door Van Driel Groep

CUIJK / OSS - De Osse vervoersonderneming Van Driel neemt branchegenoot Taxi en Touringcar Van Dijk uit Cuijk over. Zo versterkt de Van Driel Groep zijn positie. Het familiebedrijf is actief in Noord-Brabant, Limburg, Gelderland, Flevoland en Utrecht. ,,We passen goed bij elkaar.”
Bron: De Gelderlander.

Over Taxi van Dijk B.V.
Taxi van Dijk is in 1987 opgericht door onze voormalige directeur Sjel van Dijk. Door zijn drive, enthousiasme, servicegerichtheid en oog voor detail én kwaliteit heeft hij Taxi en Touringcar van Dijk doen groeien. Tot op de dag van vandaag leven deze waarden bij het team van vaste medewerkers van Taxi en Touringcar van Dijk die dezelfde kwaliteiten vertegen­woordigen naar alle vaste en nieuwe klanten zonder enige uitzonderingen.

Dagelijkse optimalisatie
Iedere dag gaan we de uitdaging aan om onze kwaliteiten, diensten en service nóg verder te optimaliseren, waarbij u als klant altijd centraal staat. Ons doel is om Taxi en Touringcar van Dijk verder, op een gezonde wijze, te doen groeien door constant te blijven investeren in uw mobiliteit. Ons wagenpark telt inmiddels ruim 130 van de modernste jonge voertuigen waaronder, tot voor kort, een eigen nieuwe luxe Vip bus. Sinds de overname door Van Driel Groep, bieden wij deze VIP service centraal aan. En ongeacht hoe groot wij samen worden, u zult bij ons altijd een persoonlijke benadering ervaren via uw vertrouwde aanspreekpunten.

Onze kracht is flexibiliteit
Door te blijven investeren en innoveren ontzorgen we u op efficiënte en professionele wijze met, onder meer, zakelijk taxivervoer, maatwerk in zakenreizen, maatwerk in schoolreizen en schoolvervoer, (meerdaagse) groepsreizen of incentives.

Neem altijd contact met ons op voor uw specifieke wensen en diensten die u niet op onze website ziet en wij bieden u te allen tijde een passende oplossing.

Wij streven ernaar uw betrouwbare vervoerspartner te zijn voor de lange termijn. Uw mobiliteit is immers onze missie.

Opdrachten en meerwaarde en resultaat
Nadat de keuze, uit een drietal overgebleven reclamebureaus, op reclamebureau Imago Design viel, hebben we voor Taxi van Dijk B.V. een nieuwe strategie en positionering besproken met als onderdeel een responsive website vormgegeven en gerealiseerd in ons altijd vernieuwende CMS. Omdat Taxi van Dijk ook een Touringcar specialist is, is deze categorie in de website naar voren gehaald. Beide categorieën, zowel Taxi specialist als Touringcar specialist, hebben nu afzonderlijk het logo van Taxi van Dijk met de daarbij behorende pay-off in de menubalk.

Anders dan in de vorige website, hebben we er nu voor gekozen om meer foto’s te maken volgens eigen concept om, onder meer, meer te communiceren met beeld. We gebruiken deze in de website, de nieuwe (online)advertentielijn en andere communicatie uitingen. Naast eigen fotografie hebben we ook gekozen voor een skyline als grafisch element om aan te geven dat Taxi van Dijk naar vele bestemmingen binnen Europa rijdt.

Zoals u ziet, is Taxi van Dijk een vooruitstrevend bedrijf en daarom bieden wij aan dat de nieuwe website mettertijd door ons uitgebreid en geoptimaliseerd wordt.

Diensten Imago Design voor Taxi van Dijk B.V.:
- Advies over Strategie en Positionering
- Nieuwe Concepten
- Art Direction
- Teksten + (SEO)
- Regelen figuranten en modellen inclusief Styling
- Locatiescouting
- Fotografie & Digitale Beeldbewerking
- Grafische Vormgeving
- Nieuwe Mobile First Website
- Monitoring en begeleiding Google Ads
- Offline Adverteren

Resultaat:
- Toename in verkoop dankzij een groter bereik in zakelijk interessant gebied
- Snellere accordering van offertes door duidelijk dienstaanbod in tekst en beeld
- Meer aanvragen om op in te spelen
- Beste verkoop van het bedrijf ter overname aan de gewenste partij met de juiste normen en waarden.

Imago Design. Voor ideeën en creaties die verkopen

Zie ook verder op deze pagina:

Werk: Nieuwe website, Teksten inclusief SEO voor een betere vindbaarheid, Google Ads monitoring, Concept beeld, Fotografie, Art-Direction en Digitale Beeldbewerking.

Google Ads

Niet meer weg te denken...ook voor de Taxi van Dijk verzorgden we zowel online als offline campagenes waaronder ook Google Ads.

Imago Design Reclamebureau Nijmegen Afbeelding Google Ads Campagne van Imago Design

Ons werk voor Taxi en Touringcar van Dijk:

Perfectie tot in details

Onze Vip-bus is van alle gemakken voorzien tot in de kleinste details. Van knielfunctie bij het instappen tot en met de hoogste kwaliteit stoelen voorzien van een verstelbare hoofdsteun. U ervaart bij ons de meest uitzonderlijke, veilige en comfortabele busreis ooit.

Bent u benieuwd naar onze hoogwaardige Vip-service en de daarbij horende mogelijkheden voor uw dagtrip of uw meerdaagse reis, voor zowel in Nederland als over de grens? Kom langs of neem geheel vrijblijvend contact met ons op via info@taxivandijk.nl of via 0485-337000. U kunt ook direct een offerte op maat opvragen via onderstaand formulier.

Wij zijn u graag van dienst. 

Referentie Taxi van Dijk

"Kernwoorden Imago Design:
Samenwerking
Maatwerk!
Persoonlijk
Oog voor detail
Communicatief sterk
Klein team, groot resultaat.
Goede prijs/kwaliteitsverhouding, waar voor je geld!
Sterk in opzet van teksten voor website met als resultaat een goede SEO."

- Eric Boonen (Taxi & Touringcar van Dijk (Van Driel Groep)) -

Om de bestemmingen te communiceren én om te inspireren, hebben we onderaan de website een skyline als grafisch element geplaatst:

 Imago Design Reclamebureau Nijmegen Skyline Taxi van Dijk 2 website
Reclamebureau Nijmegen Imago Design Advertentie Taxi van Dijk Taxi Schoolvervoer

Advertentielijn Voor Taxi van Dijk B.V.

Voor Taxi en Touringcar van Dijk hebben we een aantal advertenties gemaakt waarvan u hier een aantal voorbeelden ziet, waarbij we voor de fotografie, digitale beeldbewerking, modellen en locatiescouting gezorgd hebben. De advertenties zijn voor zowel online als voor convertionele reclame gemaakt.

Imago Design: Advertentie Taxi Touringcar van Dijk Vip bus Portfolio reclamebureau Nijmegen

Advertentie Vip bus Taxi Touringcar van Dijk B.V.

Voor deze advertentie van de Vip bus hebben we het beeld zodanig bepaald dat de (been)ruimte benadrukt wordt, het comfort en de sfeer. (Hiervoor hebben we ook kopjes van Taxi van Dijk B.V. ontworpen die bijdragen aan de merkbeleving van klanten).

Advertentie Taxi Touringcar van Dijk Vip Taxi Portfolio reclamebureau Nijmegen

Concept, beeld, beeldbewerking,  model, styling, locatiescouting en opmaak verzorgd door Imago Design.

Referenties

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, stel uw vraag

Ook (verder) groeien? Neem vandaag nog contact met ons op

Hoe mogen wij u van dienst zijn?
Onderwerp
Ik wil een bedrijf starten
Ik wil mijn bedrijf doen groeien
Offerte
Kennismaking
Opdracht
Voorstel samenwerking

Voor vragen kunt u contact met ons opnemen via 06-183 183 12, via de mail: info@imago-design.nl of via het contactformulier.

Bezoek ook onze Social Media pagina's