Home > Diensten en producten 

Diensten en producten van Imago Design

Voor ideeën en creaties die verkopen

Websites ontwerp en realisatie (CMS)

We geven direct vorm aan uw website in ons eigen CMS. U krijgt na goedkeuring van de eerste opzet een link waarin u uw website live in de browser kunt beoordelen vanaf de ontwerpfase tot aan het eindproduct.

Ons CMS wordt constant geüpgraded zodat u zich altijd vernieuwend en professioneel kunt presenteren op ieder device. Nu en in de toekomst.

Naar websites >

Strategie en concept

Om te blijven presteren in de huidige markt, waar innovatie zo snel gaat, de lat steeds hoger ligt, waar schoolvoorbeelden op managementgebied het verschil niet meer maken, is specialisme en het bundelen van krachten steeds belangrijker én vaak zelfs cruciaal.

Door krachten te bundelen, gaan er deuren open. Juist om die reden werken we nauw samen met, onder meer, Edwin Van Kleef.

Edwin van Kleef is een handelsnaam van B2b Wanted B.V. die ondernemers helpt die toe zijn aan groei, waarbij het praktisch ondernemen en een langetermijnvisie centraal staan.

Na het samen bepalen van de juiste strategie gaan we stapsgewijs aan de slag om uw doel zo efficiënt mogelijk te bereiken.

Concept en uitvoering

We bedenken creatieve concepten, die aansluiten bij de juiste strategie en dragen zorg voor de realisatie. We vertellen uw verhaal op een dusdanige wijze dat uw boodschap overkomt. Hierbij maken we gebruik van diverse specialisten, disciplines en technieken.

"Imago Design voor ideeën en creaties die verkopen."

Art Direction

We bedenken niet alleen, we ontwikkelen en werken totaalconcepten uit waarbij we, doormiddel van art direction, verantwoordelijk zijn voor de visuele aspecten, zoals bijvoorbeeld (online)advertenties, in- en outdoor reclames, affiches, posters, mailings, websites en landingspagina’s. Als losstaande opdracht of gecombineerd.

Hierbij vervullen we een coördinerende taak door te delegeren naar specialisten, waarmee we uw wensen uiterst zorgvuldig en efficiënt naar een doeltreffende reclamecampagne vertalen.

Voor de beste en snelste verkoopresultaten adviseren we u onze copywriting samen in te zetten met onze art direction. Deze sluiten naadloos aan.

Copywriting (Teksten)

Er wordt beweerd dat alle reclame werkt. Dat is niet zo.
Wanneer je twee advertenties vergelijkt, beide met zorg geschreven en opgemaakt, die er beide op het eerste gezicht goed uitzien, kun je je afvragen waarom de ene beter verkoopt dan de andere. De reden is simpel, de ene advertentie raakt de juiste snaar, de andere niet.

Direct response mailings
Mailings kunnen op vele manieren worden ingezet, afhankelijk van uw budget, wensen en doelgroepen.
Wanneer een mailing met de juiste inhoud goed wordt ingezet, mag u spreken van een investering, geen kostenpost waarop bezuinigd moet worden.

Voor websites
Wij vinden het vooral belangrijk dat u goed vindbaar bent door de inhoud van de teksten dusdanig te schrijven dat deze goed opgepakt worden door zoekmachines.
Minstens zo belangrijk is dat de bezoekers van uw website vinden wat zij zoeken en gemotiveerd worden om over te gaan tot actie.

Advertenties:
Tekst (SEO) + Beeld

Advertenties hebben veel invloed op uw verkoopcijfers. Een goede advertentie stimuleert de verkoop, terwijl een slechte advertentie uw verkoop zelfs kan doen dalen.
Mede bepalend voor het succes van uw advertentie zijn een goed beeld, de reclamestijl en de juiste reclametechnieken.

Diensten Design web en print Imago Design

Design. Web en print

Middels grafische vormgeving zorgen we ervoor dat tekst en beeld elkaar versterken en een duidelijk en mooi geheel vormen. We houden bij het vormgeven rekening met het esthetisch en functioneel aspect van huisstijlen, logo's, beeldmerken, druk- en printwerk, in- en outdoor reclame, multimedia, animaties en websites.

Digitale beeldbewerking

Digitale beeldbewerking maakt uw beelden pas echt af. Middels digitale beeldbewerking zorgen we ervoor dat uw afbeeldingen mooier worden. We retoucheren, verwijderen reflecties, brengen uw producten op kleur, maken ze vrijstaand en creëren sfeervolle omgevingen om ze in te plaatsen.

Digitale beeldbewerking passen wij toe in advertenties, periodieken, websites, webshops, posters en productfotografie.

Links ziet u een opdracht voor de SNS bank.

Naar Digitale Beeldbewerking >

Neem gerust vrijblijvend contact op, stel uw vraag

Neem gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op wanneer u een vraag hebt, wij staan u graag te woord. Of wilt u gewoon kennismaken? Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Onderwerp
Diensten van Imago Design
Producten van Imago Design
Offerte
Kennismaking
Opdracht
Voorstel samenwerking
Versturen

Voor vragen kunt u contact met ons opnemen via 024-848 92 92, via de mail: info@imago-design.nl of via het contactformulier.

Bezoek ook onze Social Media pagina's