Maatwerk Give away 4 Imago Design Reclamebureau Nijmegen

De Obex Bouwbesluitkaart. Een product van Imago Design

De Obex Bouwbesluitkaart hebben we in 2004 samen met de destijdse oprichter en eigenaar van Obex bedacht, vormgegeven en gerealiseerd en is tot op heden een veel besteld en gebruikt product. Vanaf 2004 zijn er maar liefst (op zijn minst) 47.500 stuks uitgedeeld die eraan bijgedragen hebben Obex B.V. letterlijk op de kaart te zetten. De kwaliteit van dit product stond, onder meer, voor de kwaliteit van de diensten van Obex B.V.. Zodra u deze kaart in handen had, begreep u direct waar Obex B.V. voor stond. Kwaliteit voor de lange termijn (tenminste tot circa 2018 voor zover we weten gezien wij deze kaart en andere diensten niet meer aan Obex B.V. leveren in verband met een overname). Na de overname en interne veranderingen in 2018 hebben we besloten niet enkel en alleen uitvoerende taken te accepteren en hebben het contact gefaseerd afgebouwd.

Creatief maatwerk met resultaat
Wilt u ook creatief maatwerk op een juiste manier uitgevoerd en ingezet hebben en werkt u graag op vertrouwensbasis om ontzorgd te worden? Neem dan contact met ons op.

Werk voor Obex B.V. (Tot 2018)

Referentie van destijds. Tot circa 2018

"ID is uitstekend in staat om onze ideeën en wensen te vertalen naar originele ontwerpen die aansluiten bij de positionering van Obex (kwaliteit, innoverend, ondernemend). ID voelt als een directe collega en zo is ook de communicatie. ID neemt ons alle werk uit handen m.b.t. drukwerk en mailings zodat wij meer tijd kunnen besteden aan onze klanten.
- Obex B.V. -

Opdrachten en meerwaarde
Ruim veertien (14) jaar was Obex B.V. onze klant. Eigenlijk al vanaf het begin toen Obex nog maar een idee op papier was. Hiervoor hebben we de huisstijl bedacht waaruit nog 2 bedrijven ontstaan zijn en waarvoor het logo, met name het beeldmerk, gebruikt is.

"ID neemt ons alle werk uit handen"
Voor Obex deden we eigenlijk alles op het gebied van Communicatie en ontwikkeling van de Huisstijl zoals Vormgeving en DTP-werkzaamheden ten behoeve van Direct Response Mailings, Cursusmateriaal, Boeken (en drukwerk in het algemeen) Give-Aways, Usp’s, Websites, Powerpointpresentaties, Belettering enzovoorts waarbij we ook nauw betrokken bleven bij het creatief en dynamisch strategisch proces.

Samenwerking met de allerbeste vakidioten
Naast de vormgeving hielpen we door bijvoorbeeld uitvoerende specialistische partijen aan te dragen voor diverse maatwerk projecten op het gebied van communicatie en werving van klanten. We dienden als klankbord en sparringspartner, waarbij we zo objectief mogelijk en eerlijk onze mening gaven. Dit was mogelijk doordat we een gezonde en gepaste afstand behielden en daardoor het hele plaatje van een afstand konden blijven zien.

Concept, communicatie én resultaat
We verkochten dus geen eigen producten aan Obex maar vonden  juist de geschikte partijen die we begeleidden om binnen de deadlines alle communicatieuitingen, precies zoals het moest, gereed te hebben. Middels onze kennis van zaken en expertise werden ruwe ideeën van de ondernemer door ons vertaald en doeltreffend gecommuniceerd naar diverse doelgroepen voor het gewenste verkoopresultaat en zelfs meer waardoor Obex ruim 14 jaar lang zaken deed met ons.

Deze wijze van werken hielp bij creatieve processen door een ander licht te schijnen op de situatie bij het nemen van beslissingen die vaak resulteerde in nieuwe ideeën met de daarbij horende positieve resultaten. Het gaf nieuwe inzichten of bevestigde eerder bedachte oplossingen voor communicatie uitingen in zowel drukwerk als online.

Waarom juist wel werken met een externe en klein(er) bureau (Zoals Imago Design)
Ook bevestigde dit dat een externe partij vaker een aanwinst is ten opzichte van iemand intern (in loondienst aangesteld voor bijvoorbeeld de marketing) die vaak te druk is met andere taken en te eenzijdig kijkt naar situatie(s) met een lagere prestatiedruk, loon komt immers altijd binnen zolang je het 'goed' doet. Een trend die we helaas steeds vaker zien bij vele (groeiende) bedrijven met als uitgangspunt besparen. Ons advies in deze: Investeer slim en bespaar juist op de vaste lasten. Zeker na Corona waarbij het eindelijk duidelijk is dat je prima, zeker met momenten, op afstand kunt werken. Bij groeiende bedrijven zien we ook dat men vaak de stap zet naar een groter bureau. Bedenk dan wel dat u bij hen de kleine(re) klant bent waar niet al teveel tijd in mag gaan zitten voor het budget dat u beschikbaar hebt.

Kernwoorden Imago Design: Loyal, Integer, Innovatief, Maatwerk!, Resultaat en Samenwerken (Interdependentie).

Het resultaat
Na een gezonde groei van het bedrijf besloot de destijdse eigenaar de vruchten te plukken en het bedrijf, samen met de 2 nieuw ontstane bedrijven goed (én onder zijn voorwaarden) te verkopen.

Heeft u vragen over de diensten en producten van Imago Design, neem dan gerust contact met ons op.

Zie ook Esuni in ons portfolio. In 2018 hebben we besloten met Manfred van Dort, een ondernemer die in het verleden ingehuurd werd door Obex B.V. en die niet alleen geinteresserd was in het alleen uitvoerende taken naar ons te delegeren (zie tekst naast de Obexkaart hierboven) maar vooral op een positieve, slimme en leuke manier wil werken om bedrijven samen te laten groeien. Een werkwijze dat meer in lijn staat met ID. 

Met Manfred van Dort hebben we destijds ook Kension leven ingeroepen:

Waarom Kension?
Door een destijdse wetswijziging dreigde Obex B.V.  aanmeldingen voor cursisten van opdrachtgevers en zelfs opdrachtgevers kwijt te raken. Via Kension werden, als verdieping voor opdrachtgevers op het destijdse aanbod van Obex B.V., aanvullende technische opleidingen aangeboden door heel Nederland. De cursussen van Kension zijn na deze klantenbinding en stabilisering van Obex B.V., op passende wijze opgenomen in Obex B.V. Hetgeen resulteerde in omzetgroei en winst in plaats van verlies.

Sinds 2011 was Esuni al klant van ID. Zie: Esuni 

Houd ons nieuws in de gaten. 

Imago Design: Loyal, Integer, Innovatief, Maatwerk!, Resultaat, Oog voor detail en Samenwerken (Interdependencies).

Beeldmerken en logo's 2 van Imago Design reclamebureau Nijmegen

Referenties

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, stel uw vraag

Ook (verder) groeien? Neem vandaag nog contact met ons op

Hoe mogen wij u van dienst zijn?
Onderwerp
Ik wil een bedrijf starten
Ik wil mijn bedrijf doen groeien
Offerte
Kennismaking
Opdracht
Voorstel samenwerking

Voor vragen kunt u contact met ons opnemen via 06-183 183 12, via de mail: info@imago-design.nl of via het contactformulier.

Bezoek ook onze Social Media pagina's