Werk voor Tesmo B.V.

Over Tesmo B.V.
Tesmo is een onafhankelijk en klantgerichte ondernemende organisatie. Tesmo levert hoogwaardige adviesdiensten, cursussen en veiligheidsproducten aan alle gebruikers van gebouwen met grote veiligheidsrisico’s zoals zorginstellingen, kinderdagverblijven en hotels.

Tesmo ziet (brand)veiligheid als een serieus vakgebied. Hierin staat kwaliteit centraal en niet de kwantiteit. (Brand)veiligheid heeft altijd de prioriteit boven commerciële belangen. Daarbij is Tesmo zich in alles bewust dat het een grote maatschappelijke verantwoording draagt, de klanten van Tesmo moeten op de kennis en advisering van Tesmo kunnen vertrouwen.

Opdrachten en meerwaarde
In 2010 ontstaan vanuit Obex. Omdat Obex steeds meer vragen kreeg om ook de organisatorische brandveiligheid uit te voeren (zoals o.a. BHV-trainingen), is het bedrijf Tesmo opgezet. Vanaf het ontstaan is Tesmo onze klant waarvoor we veel doen op het gebied van Vormgeving en DTP-werkzaamheden ten behoeve van mailings, boeken, folders, give-aways, Usp's, websites, powerpointpresentaties, belettering, cursusmateriaal enzovoort.

Heeft u vragen over de diensten en producten van Imago Design, neem dan gerust contact met ons op.

Referenties

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, stel uw vraag

Ook (verder) groeien? Neem vandaag nog contact met ons op

Hoe mogen wij u van dienst zijn?
Onderwerp
Ik wil een bedrijf starten
Ik wil mijn bedrijf doen groeien
Offerte
Kennismaking
Opdracht
Voorstel samenwerking

Voor vragen kunt u contact met ons opnemen via 06-183 183 12, via de mail: info@imago-design.nl of via het contactformulier.

Bezoek ook onze Social Media pagina's