Nieuws van Imago Design (pagina 2)

 Imago Design Reclamebureau Nijmegen Hartendorf Film en video Faciliteiten Nieuws

Website Optimalisatie Jan Coaching en Advies

25 Juni 2020

Koffie bij Jan. Vanaf morgen door met fase 2 van de vernieuwde website van Jan Kooijman Coaching en advies. (Dit project staat binnenkort ook in ons portfolio)

Kooijman Coaching en Advies

CMS update

06 Februari 2020

Yes! Ons CMS heeft weer een aantal flinke updates gehad waaronder meer responsive opties, themas die ten goede komen aan de snelheid van de ontwerpfase en een nog betere én snellere weergave van uw afbeeldingen :)

Daarnaast kunnen we nu, dankzij de nieuwe updates, meer maatwerk verzorgen met, onder meer, de mogelijkheid om de breedte naar wens in te stellen zonder nadelige weergave op welk device ook.
(Many more to come)

P.S. Binnenkort weer 3 nieuwe projecten online

Website Dental Technics is airborne

07 Januari 2020

De oude website van Dental Technics is omgezet naar ons CMS en opgemaakt in de stijl van de website van haar dochteronderneming de Gebittenmaker die we eerder gerealiseerd hebben.
19 februari hebben we overleg om de website aan te pakken op het gebied van content, context en SEO. Uiteraard kijken we ook naar een naadloze aansluiting van de online en offline campagne die nu loopt voor de Gebittenmaker en die zowel efficiënt verloopt als effectief is.

Dental Technics

Nu een nog betere deal van Esuni Made in Arnhem dankzij een nieuwe keuze zonnepanelen en Micro-Omvormers

2 Januari 2020

De zonnestroomsystemen van Esuni Made in Arnhem zijn vanaf heden voorzien van een nóg betere panelen en Micro-Optimizers voor een gunstigere prijs.

"Met onze keuze Micro-Omvormers onder uw panelen behaalt u tot 7% meer rendement ten opzichte van een gewone omvormer en heeft u dus géén omvormer in huis. Daarnaast hoeft u deze gedurende de levensduur van uw nieuwe Esuni Made in Arnhem installatie nooit te vervangen in tegenstelling tot een omvormer van een serieel systeem. Deze is meestal na 12 jaar aan vervanging toe.
Een SolarEdge omvormer kost op dit moment bijvoorbeeld E 1319,- en heeft tot 12 jaar garantie, waarna deze vervangen zal moeten worden. Hier hoeft u geen rekening mee te houden wanneer u kiest voor een Esuni Made in Arnhem Zonnestroomsysteem."

https://www.esunimadeinarnhem.nl

Ons concept voor een huisstijl inclusief website is goedgekeurd.

20 November 2019

Het betreft een huisstijl met een Mobile First Responsive Website  (inclusief webshop voor in de tweede fase).
Binnenkort meer over deze talentvolle Interieurstyliste.

Zomeractie van Esuni Made in Arnhem. Geldig tot en met 21 september 2019. E 100,- Cash Back

27 Juli 2019

Zomeractie. Bekijk snel de actie. Tip uw buren en vrienden en ontvang E 100,- Cash Back. Verdien uw installatie nu nog sneller terug.

Naar de Zomeractie:
 esunimadeinarnhem.nl/zomeractie-esuni-made-in-arnhem/

Volop Zon Actie van Esuni Made in Arnhem. Geldig tot en met 21 september 2019. E 100,- Cash Back

27 Juli 2019

Volop Zon Actie. Bekijk snel de actie en kies voor een zonnestroom installatie van Esuni Made in Arnhem of tip iemand die interesse heeft én ontvang E 100,- 

Bekijk hier de actie en lees over de voordelen van een Esuni Made in Arnhem Zonnestroom installatie
esunimadeinarnhem.nl/volop-zon-actie-esuni-made-in-arnhem/

Nieuws Imago Design Digital Agency: Belettering Reclamebureau Nijmegen

Weer een mooie Clio de weg op met strakke belettering

23 Juli 2019

Voor Brafon, dankzij gestage groei, hebben we weer een mooie Clio mogen voorzien van strakke belettering.

Nieuws van Imago Design Digital Agency reclamebureau Nijmegen

Nieuwe belettering voor de bus en de aanhanger van Esuni Made in Arnhem 

17 Juli 2019

Voor Esuni Made in Arnhem hebben we de belettering en het ontwerp verzorgd voor zowel de bus als de aanhanger. Binnenkort te zien op 'Ons Werk' of tijdens het installeren van uw nieuwe zonnepanelen door Esuni Made in Arnhem. Zonnestroom geeft meer energie. 

Bekijk de Acties op esunimadeinarnhem.nl/acties/

Nieuws van Imago Design Digital Agency: Leuke ESTG-Dag met een inspirerende lezing van Rico Verhoeven

Leuke ESTG-Dag vanuit Esuni Made in Arnhem bijgewoond met Rico Verhoeven als gastspreker

21 Juni 2019

Leuke en inspirerende lezing van Rico Verhoeven mogen bijwonen over ondernemerschap in het algemeen op deze mooie eerste zomerdag. Naast deze leuke bijkomstigheid zijn we natuurlijk veel meer te weten gekomen over zonne-energie en de ontwikkelingen in deze dynamische sector. Verrassend waren de ontwikkelingen op het gebied van Storage en de mogelijkheden die dit voor ons, Esuni Made in Arnhem, in de nabije toekomst gaat bieden.

Uitbreiding van de website van Taxi en Touringcar van Dijk

21 Mei 2019

Voor Taxi en Touringcar van Dijk zijn we bezig met de uitbreiding van de website als onderdeel van de gehele ontwikkelingen.
Binnenkort meer hierover.

Airborne: de website van Theehuis en Boerenspelen de Eikenhorst Wijchen

21 Mei 2019

De nieuwe website van Theehuis en Boerenspelen de Eikenhorst Wijchen staat online. Bij de Eikenhorst Wijchen kunt u heerlijk genieten op terras in het mooiste stuk van Wijchen gelegen aan de Hatertse Vennen en recreatieplaats de Berendonck. U kunt daar ook, onder meer,  terecht voor Agrolympics, een écht boerenontbijt, een High Tea, uw bedrijfsuitje of familiefeest en vergaderingen. (Reserveren hiervoor is aanbevolen.)

Buurtbewoners kennen het allemaal, maar tegenwoordig ook steeds meer deelnemers van de Viking Run die een stuk over het erf zijn gegaan. Voor Theehuis en Boerenspelen van de Eikenhorst Wijchen zijn diverse verrassend lekkere speciaalbieren gebrouwen door dezelfde brouwer die ook speciaalbier voor de Viking Run brouwt. Proost alvast! eikenhorstwijchen.nl

P.S. U kunt niet alleen genieten van eigen gebrouwen bier, maar ook van een aantal heerlijke (eigen) streekproducten.

Succesvolle overname van Taxi van Dijk door Van Driel Groep

2 Mei 2019

Met een positieve kijk op de toekomst, kondigt Taxi en Touringcar van Dijk overgenomen te zijn door Van Driel Groep.

Nieuws van Imago Design Digital Agency: Website Jan Kooijman Coaching reclamebureau Nijmegen

Na een aantal besprekingen worden de werkzaamheden van de nieuwe website voor Jan Kooijman Coaching en Advies gestart

2 April 2019

In het najaar staat de lancering van de nieuwe Mobile First website van Jan Kooijman Coaching en Advies gepland die u dan online kunt bezoeken en uiteraard terug kunt vinden op onze website op de pagina 'Ons Werk'.

Digitale beeldbewerking Imago Design voor Esuni Made in Arnhem mobile weergave

Uitbreiding van de website van Esuni Made in Arnhem Zonne-energie Systemen

20 Maart 2019

Esuni Made in Arnhem heeft sinds januari 2019 Roel Steentjes als nieuwe trotse eigenaar. Ondanks dat Esuni Made in Arnhem gestaag groeit door mond op mond reclame is er besloten te investeren in de website om ook online een goede service te bieden. Zie ook de 'Ons Team' pagina waar in de toekomst nieuwe collega's te zien zullen zijn. Op de 'Acties' pagina vindt u hele leuke en interessante acties. Kijk op esunimadeinarnhem.nl

Reclamebureau Nijmegen Imago Design banner Drukwerk maatwerk

Na de Obexkaart nu ook de Obex Noodverlichtingskaart

14 Maart  2019

Na de succesvolle Obexkaart is er nu ook de Obex Noodverlichtingskaart die we in de lijn van de Obexkaart gemaakt hebben in opdracht van Obex B.V.. Binnenkort meer over deze opdracht op onze website op de pagina "Ons Werk".

Nieuwe folder van de Gebittenmaker in Nijmegen over de diensten voor Tandartsen

15 Januari 2019

Deze folder hebben we speciaal ontworpen en gerealiseerd om de bijzondere diensten en unieke werkwijze van de Gebittenmaker kenbaar te maken aan tandartsen in en rondom Nijmegen. Naast het ontwerp en het drukwerk, hebben we ook de fotografie en digitale beeldbewerking verzorgd van de foto van het team, het framewerk (binnenzijde folder), de brug (binnenzijde folder) en de freesmachine (binnen- en achterzijde folder).

Reclamebureau Nijmegen Imago Design Photoshoot op locatie

Photoshoot voor Taxi- en Touringcar van Dijk B.V. bij 't Zusje in Cuijk

19  November 2018

Vandaag ging de photoshoot voor de taxibus bij eetcafé 't Zusje voor Taxi- en Touringcar van Dijk B.V. erg lekker. Bekijk binnenkort het resultaat op www.taxivandijk.nl

Nabestelling / Levering van Dé Obex Bouwbesluitkaart

27 April 2018

De Obex Bouwbesluitkaart hebben we in 2004 gerealiseerd en is tot op de dag van vandaag een veel besteld en gebruikt product. Vanaf 2004 zijn er maar liefst 32.500 stuks gratis uitgedeeld die eraan bijgedragen hebben Obex B.V. letterlijk op de kaart te zetten. 

Imago Design Reclamebureau Nijmegen Homepage-Nieuws-Uitbreiding Taxi van Dijk

We zijn op zoek naar modellen voor een opdracht van Taxi van Dijk B.V.

27 Maart 2018

Voor een fotoshoot zijn we op zoek naar modellen / figuranten. Zowel mannen als vrouwen.
De foto’s worden volgens briefing / concept genomen, waarbij u als model / figurant een van de passagiers bent voor de (zakelijke) taxi.

Locatie: Nijmegen en omgeving
Vergoeding: in overleg
Datum: nog te bepalen
Doelgroep: zakelijke markt
Leeftijd: 30+ t/m...

Reacties graag via het contactformulier onderaan deze pagina

Hebt u weinig tot geen ervaring, maar u wilt graag werken aan uw portfolio, stuur ons dan gerust uw gegevens door.

Alvast bedankt.

Nieuwe website Taxi van Dijk B.V.

01 Maart 2018

Voor Taxi van Dijk B.V. hebben we een mobile-First website vormgegeven en gerealiseerd in ons nieuwe CMS waarbij we de touringcar diensten, waaronder de nieuwe Vip-bus, meer naar de voorgrond hebben gehaald. Content: tekst en beeld grotendeels verzorgd door Imago Design. Nu verder aan de slag met SEO.

Boeken in digitale druk geleverd aan Obex B.V.

01 Maart 2018

Basisboek Algemene Brandpreventie. Dit boek is onmisbaar voor iedereen die met brandveiligheid te maken heeft, zoals; gemeenten, woningstichtingen, zorginstellingen, vastgoedbedrijven, adviseurs en architecten. In dit zeer uitgebreide boek, (ca. 240 pagina’s), vindt u alles terug wat met brandmeldinstallaties te maken heeft. Verder is het boek geheel geactualiseerd aan de actuele Normen en Bouwbesluit 2012. Met de nieuwe norm NEN 2535, het nieuwe bouwbesluit en de invoering van een nieuwe inspectieregeling is er veel gewijzigd. U beschikt dus direct over alle actuele informatie hierover.

Alles over Brandmeldinstallaties. In dit zeer uitgebreide boek, (ca. 240 pagina’s), vindt u alles terug wat met brandmeldinstallaties te maken heeft. Verder is het boek geheel geactualiseerd aan de actuele Normen en Bouwbesluit 2012. Met de nieuwe norm NEN 2535, het nieuwe bouwbesluit en de invoering van een nieuwe inspectieregeling is er veel gewijzigd. U beschikt dus direct over alle actuele informatie hierover.

Nieuwe website Imago Design

01 Maart 2018

Sinds vandaag is onze nieuwe website klaar om online te gaan. We hebben alvast een deel van ons portfolio erop gezet met een diversiteit aan opdrachten om u een goed en breed beeld te geven van onze diensten. Uiteraard staan we altijd open voor nieuwe uitdagingen.

1
2

Referenties

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, stel uw vraag

Ook (verder) groeien? Neem vandaag nog contact met ons op

Hoe mogen wij u van dienst zijn?
Onderwerp
Ik wil een bedrijf starten
Ik wil mijn bedrijf doen groeien
Offerte
Kennismaking
Opdracht
Voorstel samenwerking

Voor vragen kunt u contact met ons opnemen via 06-183 183 12, via de mail: info@imago-design.nl of via het contactformulier.

Bezoek ook onze Social Media pagina's